De Naked 3D Fitness Tracker ziet eruit als een lange spiegel in combinatie met een design weegschaal, maar is veel meer dan dat. De tracker neemt een scan van je lichaam om je exacte maat, vetpercentage en gewicht te tracken. De informatie wordt vervolgens naar je smartphone of tablet gestuurd zodat de gebruiker zijn of haar vooruitgang (of achteruitgang) kan opvolgen.

Op je apparaat krijg je alle details te zien, waaronder ook een timelapse model en een vergelijking tussen de toe- of afname van vetpercentage en de toe- of afname van spierpercentage. Ontdek hieronder de geheimen van de Naked spiegel.

De Naked 3D Fitness tracker kan momenteel bested worden voor 499 dollar (binnenkort gaat de prijs omhoog), maar wordt pas verstuurd vanaf 2017. Helaas verschepen ze voorlopig enkel naar de Verenigde Staten. Er zijn wel plannen om naar het buitenland te verschepen, dus hou de website in de gaten.

(LP)

De Naked 3D Fitness Tracker ziet eruit als een lange spiegel in combinatie met een design weegschaal, maar is veel meer dan dat. De tracker neemt een scan van je lichaam om je exacte maat, vetpercentage en gewicht te tracken. De informatie wordt vervolgens naar je smartphone of tablet gestuurd zodat de gebruiker zijn of haar vooruitgang (of achteruitgang) kan opvolgen. Op je apparaat krijg je alle details te zien, waaronder ook een timelapse model en een vergelijking tussen de toe- of afname van vetpercentage en de toe- of afname van spierpercentage. Ontdek hieronder de geheimen van de Naked spiegel. De Naked 3D Fitness tracker kan momenteel bested worden voor 499 dollar (binnenkort gaat de prijs omhoog), maar wordt pas verstuurd vanaf 2017. Helaas verschepen ze voorlopig enkel naar de Verenigde Staten. Er zijn wel plannen om naar het buitenland te verschepen, dus hou de website in de gaten. (LP)