Zijn we na een sapjeskuur van drie tot tien dagen herboren? Is ons verteringssysteem gereset dankzij deze juices? En worden we er slanker van? Allemaal vragen die we ons stiekem soms afvragen. Het klinkt in ieder geval veelbelovend zo'n sapjeskuur: enkele dagen doorbijten en we zijn weer zo fit als een hoentje en passen weer in onze lievelingsjeans.

Helaas, zoals steeds bij 'magische' oplossingen, moeten we deze beloftes met een korrel zout nemen. Je zult er niet aan doodgaan, maar gezonder word je in theorie niet van sapjeskuren.

(LP)

Zijn we na een sapjeskuur van drie tot tien dagen herboren? Is ons verteringssysteem gereset dankzij deze juices? En worden we er slanker van? Allemaal vragen die we ons stiekem soms afvragen. Het klinkt in ieder geval veelbelovend zo'n sapjeskuur: enkele dagen doorbijten en we zijn weer zo fit als een hoentje en passen weer in onze lievelingsjeans. Helaas, zoals steeds bij 'magische' oplossingen, moeten we deze beloftes met een korrel zout nemen. Je zult er niet aan doodgaan, maar gezonder word je in theorie niet van sapjeskuren. (LP)