Stefan Olsson maakte zijn kinderdroom waar door full time professionele tennisser te worden. Vandaag is hij kampioen in tennis doubles en vertegenwoordigt hij Zweden in de Rio 2016 Paralymics.

'Mensen geloven me vaak niet wanneer ik zeg dat ik een professionele tennisspeler ben. Ze zijn gechoqueerd en zeggen dat dat onmogelijk is. Ik vind het heerlijk om hun ongelijk te bewijzen. Net zoals andere atleten die de top willen bereiken heb ik moeten vechten en urenlang trainen voor mijn passie. Het enige verschil is dat mijn omstandigheden een beetje anders zijn', licht Olsson toe.

Al dat harde werk leverde hem in 2012 alvast een gouden medaille op in Londen. Wie weet voegt hij daar in Rio nog een aan toe.

(LP)

Stefan Olsson maakte zijn kinderdroom waar door full time professionele tennisser te worden. Vandaag is hij kampioen in tennis doubles en vertegenwoordigt hij Zweden in de Rio 2016 Paralymics.'Mensen geloven me vaak niet wanneer ik zeg dat ik een professionele tennisspeler ben. Ze zijn gechoqueerd en zeggen dat dat onmogelijk is. Ik vind het heerlijk om hun ongelijk te bewijzen. Net zoals andere atleten die de top willen bereiken heb ik moeten vechten en urenlang trainen voor mijn passie. Het enige verschil is dat mijn omstandigheden een beetje anders zijn', licht Olsson toe.Al dat harde werk leverde hem in 2012 alvast een gouden medaille op in Londen. Wie weet voegt hij daar in Rio nog een aan toe. (LP)