Sinds het ontstaan van het concept hebben er zich wereldwijd al meer dan 26.000 dames gewaagd aan de originele Roxy-triatlon en op zondag 9 juli kunnen nu ook de Belgische dames genieten van een sportieve dag in Twinsclub Bredene.

RoxyFitness bestaat uit drie outdoor activiteiten, maar je kan je ook inschrijven voor een of twee sessies. Niks moet, alles mag. Je hebt alvast keuze tussen een yogasessie met de voeten in het zand, een loopsessie van vijf kilometer doorheen de duinen een een Stand Up Paddle-initiatie, waarbij je staand op een grote surfplank de zee bedwingt met een peddel.

Deelname kost tien euro en wie zich van zijn sportiefste kant laat zien, kan zich ook verwachten aan enkele leuke verrassingen en prijzen. De dag begint vanaf 9u aan Twins Club, Strandpost 1, 8450 Bredene. Inschrijven kan hier.

Sinds het ontstaan van het concept hebben er zich wereldwijd al meer dan 26.000 dames gewaagd aan de originele Roxy-triatlon en op zondag 9 juli kunnen nu ook de Belgische dames genieten van een sportieve dag in Twinsclub Bredene. RoxyFitness bestaat uit drie outdoor activiteiten, maar je kan je ook inschrijven voor een of twee sessies. Niks moet, alles mag. Je hebt alvast keuze tussen een yogasessie met de voeten in het zand, een loopsessie van vijf kilometer doorheen de duinen een een Stand Up Paddle-initiatie, waarbij je staand op een grote surfplank de zee bedwingt met een peddel. Deelname kost tien euro en wie zich van zijn sportiefste kant laat zien, kan zich ook verwachten aan enkele leuke verrassingen en prijzen. De dag begint vanaf 9u aan Twins Club, Strandpost 1, 8450 Bredene. Inschrijven kan hier.