De belly button challenge-gekte begon een tijdje geleden in China, maar neemt nu stilaan het wereldwijde web over. Al 130 miljoen mensen deden een poging. Het doel? Je navel proberen te bereiken met je arm rondom je rug.

De challenge krijgt behoorlijk veel kritiek omdat deze zou ontworpen zijn om je (extreme) slanke taille in de verf te zetten, maar voldoende mensen lieten al weten dat het enkel wat lenigheid vergt (enkele van onze redactieleden incluis) en je dus heus geen ongezond BMI moet hebben om deze opdracht te volbrengen. Een sponsachtig schoudergewricht dan weer wel...

(EK)

De belly button challenge-gekte begon een tijdje geleden in China, maar neemt nu stilaan het wereldwijde web over. Al 130 miljoen mensen deden een poging. Het doel? Je navel proberen te bereiken met je arm rondom je rug. De challenge krijgt behoorlijk veel kritiek omdat deze zou ontworpen zijn om je (extreme) slanke taille in de verf te zetten, maar voldoende mensen lieten al weten dat het enkel wat lenigheid vergt (enkele van onze redactieleden incluis) en je dus heus geen ongezond BMI moet hebben om deze opdracht te volbrengen. Een sponsachtig schoudergewricht dan weer wel... (EK)