Net zoals de Tamagotchi wordt Teppy de virtuele giraf in leven gehouden door de goodwill van de smartphone-eigenaar. In tegenstelling tot bij het ninetiesspelletje kan je niet gewoon op wat knopjes drukken, er moet wat voor in de plaats komen.

Wanneer Teppy de giraf hongerig is, kan je hem voederen door te gaan joggen, een cardiotraining te volbrengen of een fietstochtje af te leggen. Hoe meer calorieën je verbrand, des te meer jouw nieuwe virtuele huisdier kan smullen. Als deze app je niet aan het sporten krijgt, wie dan wel? (AB)

Net zoals de Tamagotchi wordt Teppy de virtuele giraf in leven gehouden door de goodwill van de smartphone-eigenaar. In tegenstelling tot bij het ninetiesspelletje kan je niet gewoon op wat knopjes drukken, er moet wat voor in de plaats komen.Wanneer Teppy de giraf hongerig is, kan je hem voederen door te gaan joggen, een cardiotraining te volbrengen of een fietstochtje af te leggen. Hoe meer calorieën je verbrand, des te meer jouw nieuwe virtuele huisdier kan smullen. Als deze app je niet aan het sporten krijgt, wie dan wel? (AB)