'The Power of She', met die reclamecampagne promoot yoga-kledingmerk Athleta niet alleen haar nieuwe kledinglijn, maar ook een andere manier van leven. In de video moedigen ze een gezondere competitie tussen vrouwen aan. 'We willen een einde maken aan het ondermijnen van het potentieel van vrouwen, door vrouwen', klinkt het. 'Wanneer we samenkomen, wint iedereen. Dat is de Power of She.'

Vrouwen worden streng beoordeeld door hun omgeving, maar ze zijn vaak zelf de strengste jury voor iedereen rondom hen. Als we iets geleerd hebben uit de nieuwe spot van Athleta, is dat het wel degelijk anders kan. 'Alleen zijn we sterk, maar wanneer we onze krachten bundelen, zijn we niet te stoppen.' Een beweging die wij alleen kunnen toejuichen.

(SDW)

'The Power of She', met die reclamecampagne promoot yoga-kledingmerk Athleta niet alleen haar nieuwe kledinglijn, maar ook een andere manier van leven. In de video moedigen ze een gezondere competitie tussen vrouwen aan. 'We willen een einde maken aan het ondermijnen van het potentieel van vrouwen, door vrouwen', klinkt het. 'Wanneer we samenkomen, wint iedereen. Dat is de Power of She.'Vrouwen worden streng beoordeeld door hun omgeving, maar ze zijn vaak zelf de strengste jury voor iedereen rondom hen. Als we iets geleerd hebben uit de nieuwe spot van Athleta, is dat het wel degelijk anders kan. 'Alleen zijn we sterk, maar wanneer we onze krachten bundelen, zijn we niet te stoppen.' Een beweging die wij alleen kunnen toejuichen. (SDW)