Eva Mendes en Ryan Gosling geven dochter Spaanse naam

© Reuters

Het acteurskoppel schonk hun dochtertje de naam Esmeralda Amada. Dat raakte bekend toen de geboorteakte van het meisje lekte.

Het acteurskoppel schonk hun dochtertje de naam Esmeralda Amada. Dat raakte bekend toen de geboorteakte van het meisje lekte.

Op 12 september verwelkomden de acteurs een dochtertje. Hoewel het koppel sindsdien niets meer van zich heeft laten horen, wisten nieuwsgierige aagjes toch de geboorteakte van het meisje te pakken te krijgen. Daaruit leren we dat de 40-jarige Mendes en 33-jarige Gosling gekozen hebben voor een Spaanse naam. De Cubaanse achtergrond van Mendes kan hier wel eens iets mee te maken hebben.

Esmeralda, de eerste naam van de spruit, wil smaragd zeggen in het Spaans. Gosling en Mendes kozen Amada, wat geliefde betekent, als tweede naam voor hun dochtertje. In de film ‘We Own the Night’ speelde Eva Mendes de rol van een gangsterliefje met de naam Amada. Deze rol was een van de eerste meer serieuze vertolkingen van Mendes in een kwaliteitsfilm.

De vonk tussen Mendes en Gosling sloeg over tijdens de opnames van ‘The Place Beyond the Pines’ in 2011. Hoewel het niet altijd duidelijk was of de twee nog steeds een koppel waren, raakte bekend dat ze samen een kind verwachten. Volgens bronnen zijn Mendes en Gosling dolgelukkig met hun gezinnetje en krijgt Esmeralda alle aandacht van de trotse mama en papa. Nu blijft het wachten op een foto van het meisje. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content