Eva Daeleman opent yogastudio

Eva Daeleman voor Studio Stil © Freya Goossens

Bij Greenalive in Bonheiden, onder de naam Studio Stil, kunnen onervaren en geoefende yogi’s terecht bij Eva Daeleman. De presentatrice vond rust in yin yoga en wil die ervaring delen.

Dat MNM-presentatrice Eva Daeleman (26) al een tijdje zoekende is, konden we al lezen in Factor 25, het boek dat ze uitgaf in oktober 2015. Soms moet je even verdwalen en door dalen gaan om uiteindelijk de juiste weg te vinden. Die vond ze in yoga, waar ze zich in verdiepte en dankzij een cursus. Yin yoga was voor haar een grote hulp tijdens haar burn-out, meer dan extremere sporten die ze uitprobeerde om stress en spanningen te verdrijven.

Intussen kocht ze ook een hond, bleef ze radio maken en begon ze te schrijven aan haar tweede boek Het jaar van de Hond (feb.2017). Door zich over te geven aan de kalmte die yoga geeft, is Eva Daeleman nu klaar om die deugddoende mentale stilte door te geven aan anderen. Vanaf december nodigt ze gelijkgestemde zielen elke maandagavond en zondagochtend uit bij Greenalive in Bonheiden, onder de noemer Studio Stil, voor yin yoga. Zo hoopt ze anderen een rustpunt te geven. Eva wil ook tonen dat yoga voor iedereen een hulp kan zijn, niet alleen voor slanke en lenige mensen. Iedereen die nood heeft aan een moment van rust, kan meedoen.

Op zaterdag 17 december is iedereen welkom om yin yoga te ontdekken tijdens een gratis try-out.

Naast ontspanning vind je op 17 december ook enkele last-minute kerstkado’s, van enkele van Eva’s favoriete Belgische merken. De verzorgingsproducten van Rainpharma, de yogakledij van de webshop BeBillie.be en de biologische desserten van Tartelies zijn er te vinden die dag.

Praktisch

Try-out: zaterdag 17 december | 3 sessies: 13u – 14u | 15u – 16u | 17u – 18u

Greenalive | Rijmenamseweg 180, 2820 Bonheiden

Inschrijven via www.greenalive.be

YIN YOGA BY STUDIO STIL

elke maandag: 18u – 19u | 19u – 20u (vanaf 19 december)

elke zondag: 10u30 – 11u30 (vanaf 8 januari)

Greenalive | Rijmenamseweg 180, 2820 Bonheiden

12 euro per les of 99 euro voor 10 lessen

info@studiostil.be

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content