Emotionele Beyoncé verrast op podium door manlief en dochter

© Reuters

Jay-Z en dochter Blue Ivy (2) verrassen mama Beyoncé op het podium van de MTV VMA’s.

Na een medley van maar liefst 20 minuten, kreeg Beyoncé een MTV VMAward uit handen van niemand minder dan haar eigen man, Jay-Z. Hij kwam het podium op met hun dochtertje, Blue Ivy, op de arm. Wie nu nog durft beweren dat de twee op scheiden staan, die heeft het goed mis. Het koppel doet er namelijk alles aan om te bewijzen dat hun huwelijk nog steeds geen barstjes vertoont.

Beyoncé was genomineerd voor acht awards op de MTV VMA’s en kon uiteindelijk vier nominaties verzilveren. De ‘Vanguard Award’ kreeg ze uit handen van niemand minder dan haar eigen man, Jay-Z, die samen met hun dochtertje het podium opkwam. Hun aanwezigheid bij haar op het podium zorgde voor een emotionele Beyoncé, die haar tranen niet onder bedwang kon houden. Jay-Z en dochter Blue Ivy (2) werden dan ook overladen met knuffels en kussen.

De plooien gladgestreken?

De vraag is natuurlijk: hoe echt zijn de tranen van Beyoncé? Het mag duidelijk zijn dat de aanwezigheid van Jay-Z en dochter Blue Ivy bedoeld was om de ‘eenheid’ tussen het gezin te benadrukken. Na het befaamde lift-incident met de zus van Beyoncé, Solange, in New York en de aanhoudende roddels over een mogelijke scheiding tussen Beyoncé en Jay-Z, vond het koppel het hoogtijd om de critici op hun plaats te zetten. Dat deden ze door een ‘we horen voor altijd samen’-show te geven op het podium van de MTV VMA’s. We kunnen hier kritisch over blijven, of we kunnen dit gezin ook het geluk gunnen. Laat ons maar opteren voor dat tweede, al hopen we dat het niet allemaal pr-stunts zijn. Het zijn per slot van rekening ook maar mensen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content