Eigen modelabel voor Alexa Chung

© Belga

De Britse it-girl Alexa Chung wil een eigen modelabel opstarten.

Het Britse stijlicoon Alexa Chung is klaar om een eigen modelabel op te starten. Dat vertelde ze in een interview met het Japanse tijdschrift Numéro.

Dagelijks worden we overspoeld met nieuws van een model, zangeres of actrice die een eigen label wil lanceren. Nu wil ook Alexa Chung zich wagen aan het opstarten van een eigen kledinglabel. Wat zouden we van dit label kunnen verwachten? Als we uitgaan van haar eigen stijl, zou de collectie van Chung een sixties look and feel kunnen hebben. Concreet denken we aan minirokken, pumps, loafers, kraagjes, prints en aansluitende jasjes.

Alexa en de modewereld

De 28-jarige Alexa Chung is geen vreemde voor de modewereld. Zo ontwierp ze eerder een collectie voor Madewell, is ze ambassadeur voor de Britse Fashion Council, werd ze twee keer bekroond met een Style Icon Award, en vernoemde Mulberry een handtas naar haar. Daarnaast is ze het gezicht voor de najaarscampagne van het Franse label Maje en in september maakt ze haar opwachting in de Amerikaanse serie ‘Gossip Girl’. Alexa is een vrouw met veel talenten en een drukke agenda. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content