Droom je van je eigen concept-store? Convoi helpt je op weg

Start-ups, gevestigde labels, artistieke en culturele initiatieven vinden elkaar vanaf mei langs de Schelde in Antwerpen bij Convoi. Daar zullen 45 containers popupwinkels herbergen die een publiek moeten aantrekken dat op zoek is naar vernieuwing, beleving en kwaliteit. Start-ups die hun product een paar weken willen uittesten, net als gekende labels die voor enkele maanden op zoek zijn naar een betaalbare toplocatie doen dat hier. En daar kan jij tussen staan.

Dit soort urban shopping destination of street boutique experience bleek een groot succesverhaal te zijn in het buitenland. Het steunt op vier verschillende pijlers: mode, design, food en cultuur. Bij Convoi zullen dat allemaal leuke, jonge initiatieven zijn, die na inschrijving worden geselecteerd door oprichter Kim Soeffers.

Jij zorgt voor je concept of product en Convoi doet de rest. Alle containers die geinstalleerd worden op het terrein naast de Waagnatie zijn compleet uitgerust met elektriciteit, verwarming, wifi, displaymeubilair en kassasystemen. Zelfs de 24/7 security en PR-en marketingondersteuning zijn inbegrepen. Een container huren kan voor 1 week, maar evengoed voor enkele maanden tot een jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content