Drew Barrymore wordt lifestylejournalist

© Reuters

Drew Barrymore zit niet stil. Naast het lanceren van een eigen beautylijn en acteren in ‘Blended’, schrijft de actrice nu ook artikels voor lifestylewebsites Refinery 29 en Brides.

Drew Barrymore zit niet stil. Naast het lanceren van een eigen beautylijn en acteren in ‘Blended’, het vervolg op ’50 First Dates’, schrijft de actrice nu ook artikels voor lifestylewebsites Refinery 29 en Brides.

De 38-jarige actrice staat al sinds haar kindertijd in de spotlights. Dat resulteerde in haar tienerjaren in een moeilijke periode, waarin ze een alcohol- en drugsverslaving ontwikkelde. Maar Barrymore krabbelde terug recht en bouwde een indrukwekkend cv uit. Naast acteren, houdt ze zich ook bezig met het producen van films, haar eigen beautylijn Flower, het opvoeden van haar dochter Olive, zich inzetten voor goede doelen zoals het World Food Programme van de VN en foto’s nemen met haar Pentax camera.

Sinds kort kan Drew Barrymore ook lifestylejournalist aan cv toevoegen. Refinery 29 stelde de actrice namelijk aan als editor-at-large en voor Brides schreef ze recent een raadgevend stuk. Styleite stelt zich de vraag of het wel helemaal eerlijk is dat een succesvolle actrice de jobs van hardwerkende journalisten inpalmt. Hoe het ook zij, Drew Barrymore bewijst weer maar eens dat ze meer in haar mars heeft dan schattig wezen in een film over een buitenaards wezen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content