Dolce & Gabbana in nieuwe Woody Allen

Het designerduo krijgt een gastrol in Woody Allens nieuwe film.

Bekende gezichten in Woody Allens nieuwe film ‘To Rome with Love’. De regisseur wist actrice Penelope Cruz in de hoofdrol te casten en niemand minder dan Domenico Dolce & Stefano Gabbana zorgen voor wat glamour tussen de figuranten. Geen anonieme figuranten voor Woody Allen. In ‘Midnight in Paris’ speelde de Franse presidentsvrouw en voormalig model Carla Bruni een cameo als museumgids, voor zijn nieuwe film biedt hij het duo achter Dolce & Gabbana een gastrol aan.

Het is niet de eerste keer dat de twee opdraven in films. In 2009 waren ze als priesters te zien in de musicalfilm Nine en in 1995 namen ze de rol van buspassagiers op zich in de Italiaanse productie l’Uomo delle Stelle.

Of ze ondertussen wat acteertalent hebben opgedaan, blijft voorlopig onbekend: in de Allen-film hebben ze zelfs geen tekst. Hun rol beperkt zich eigenlijk tot het bijwonen van een fictieve opera. Ook Allen zelf is in hun publiek te zien. Leuk voor wie zin heeft in een spelletje ‘Waar is Wally?’.

Leuk extraatje voor Penelope Cruz: zij mag in de film stukken uit de S/S 2012 collectie van Dolce & Gabbana dragen. (IVDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content