Dochter van Noel Gallagher maakt modellendebuut

Anais Gallagher © -

Beroemde ouders met goede genen resulteren vaak genoeg in knappe en talentvolle kinderen. Aan de ellenlange lijst mogen we nu ook Anais Gallagher toevoegen die haar eerste modellenklus binnenhaalde.

Een modellencontract had de dochter van Noel Gallagher en Meg Mathews al, maar met deze campagne voor Accessorize haalt ze ook haar eerste echte modellenjob binnen. De 14-jarige dochter van rocker Noel Gallagher is het nieuwe gezicht van de tienerlijn ‘Star’, gericht op negen- tot veertienjarigen.

Dochter van Noel Gallagher maakt modellendebuut
© –

Meer dan een gezicht

Het jonge model werd niet alleen gevraagd om het gezicht te zijn van de campagne, maar mag zich vanaf nu ook styliste noemen. Met stijlvolle vrouwen zoals Kate Moss, Sienna Miller en haar moeder Meg in haar naaste omgeving moet dat geen probleem vormen voor Anais.

Droomjob

Haar ultieme droomjob als model is mogen meewerken aan een campagne voor Burberry. ‘Het is een van de coolste merken en hun campagnes zijn altijd perfect. Mijn mama was model voor Burberry toen ze zwanger was van mij, dus ik ben er al een beetje bij geweest, maar ik zou ook graag model staan voor Burberry en het me herinneren,’ vertelde Anais aan Grazia.

Haar modellencarrière is gelanceerd, maar de grootste ambitie van de 14-jarige Anais blijft toch om televisiepresentatrice te worden. Ook daar is ze al goed op weg om successen te boeken aangezien ze haar eigen ding mag doen op Style Download van CBBC. Anais Gallagher is ongetwijfeld een naam waar we nog heel wat van zullen horen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content