Dochter Brad Pitt en Angelina Jolie blijft zich jongensachtig kleden

Brad Pitt met zonen Pax (links) en Maddox (rechts) en dochter Shiloh. Ook zijn moeder stond naast hem op de rode loper. © Reuters

Brad Pitt verscheen maandag op de Hollywoodpremière van Unbroken met drie van zijn kinderen en zijn ouders. Wie dacht dat er drie zonen naast hem stonden, had het goed mis.

Op de rode loper van Unbroken geen Angelina Jolie, vreemd aangezien het haar eigen filmpremière was. Jolie had echter een goed e reden, ze lag thuis in bed met de waterpokken. Brad nam de honneurs waar samen met drie van zijn kinderen en zijn ouders.

Dat Shiloh Jolie-Pitt een stoere meid was, wisten we al langer. Vroeger moesten poppen plaats ruimen voor jongensachtig speelgoed. Iets wat zeker te verklaren valt door het feit dat ze twee oudere broers heeft, waar ze ongetwijfeld naar opkijkt. Maar nu verscheen ze op de rode loper in zowat hetzelfde kostuum als haar broers.

Shiloh is bovendien een perfecte mix tussen Brad Pitt en Angelina Jolie, de blik van haar vader en de lippen van haar moeder. Voorlopig lijkt ze nog niet warm te lopen voor een portie glamour zoals Angelina graag op rode lopers verschijnt. Haar broers en haar vader blijven haar grootste inspiratie op modegebied. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content