Misschien worstel je nog steeds met het nailartprincipe en zien je fleurige paasnagels er eerder uit als de schilderijen van je tweejarige neefjes. Geen nood. Deze truc met nagellak wérkt, zowel op je nagels als op je paaseieren.

Het enige dat je nodig heb voor een paar prachtig gemarmerde paaseieren* zijn enkele vrolijke kleurtjes nagellak (wij raden aan niet je duurste flesjes te nemen, omdat er toch heel wat lak verloren zal gaan) een paar bakjes water, houten mengstokjes zoals tandenstokers, eventueel een paar rubberen handschoenen en uiteraard je hardgekookte eitjes.

Volg de stappen in onderstaande video van mom.me en serveer straks de vrolijkste paaseieren - of hou deze truc als activiteit om je kinderen een hele namiddag zoet te houden. Een mens zou bijna in magie gaan geloven!

*Noot: om deze gemarmerde print toe te passen op je nagels laat je gewoon de eieren en de handschoenen achterwege.

Misschien worstel je nog steeds met het nailartprincipe en zien je fleurige paasnagels er eerder uit als de schilderijen van je tweejarige neefjes. Geen nood. Deze truc met nagellak wérkt, zowel op je nagels als op je paaseieren. Het enige dat je nodig heb voor een paar prachtig gemarmerde paaseieren* zijn enkele vrolijke kleurtjes nagellak (wij raden aan niet je duurste flesjes te nemen, omdat er toch heel wat lak verloren zal gaan) een paar bakjes water, houten mengstokjes zoals tandenstokers, eventueel een paar rubberen handschoenen en uiteraard je hardgekookte eitjes. Volg de stappen in onderstaande video van mom.me en serveer straks de vrolijkste paaseieren - of hou deze truc als activiteit om je kinderen een hele namiddag zoet te houden. Een mens zou bijna in magie gaan geloven!*Noot: om deze gemarmerde print toe te passen op je nagels laat je gewoon de eieren en de handschoenen achterwege.