De kans is groot dat je Pinterestboard volgeklikt staat met prachtige, maar misschien niet altijd haalbare DIY-projecten waarmee je je huis net dat tikkeltje unieker kan maken. Alleen: wanneer en hoe begin je daar in godesnaam aan?

Anne-Catherine Gerets van het fijne interieurplatform CloClo Studio geeft je een schop onder de kont en een helpende hand in haar maandelijkse workshops. Iedere eerste zaterdag van de maand legt ze je een populair Pinterestproject stap voor stap uit aan de hand van haar eigen ervaring en expertise - zonder dat jouw persoonlijke touch verloren gaat. Ondertussen kan je ook genieten van een smakelijk ontbijt in Bar Gloed, één van Antwerpens knapste zomerlocaties met een fantastisch zicht over de koekenstad .

Tijdens de eerstvolgende workshop - op zaterdag 6 augustus - leer je een trendy origamilamp maken. Tijdens de lanceringsmaanden betaal je 50 euro per persoon, daarna leg je 60 euro per persoon neer. Daarvoor krijg je een goed begeleide workshop van drie uur in beperkte groep én een ontbijt. Inschrijven doe je hier.

Anne-Catherine houdt je via haar site op de hoogte van komende workshops (zoals kussens bestempelen!) maar je kan ook altijd je persoonlijke wensen in haar mailbox droppen. Workshops in groep afhuren zijn eveneens mogelijk.

De kans is groot dat je Pinterestboard volgeklikt staat met prachtige, maar misschien niet altijd haalbare DIY-projecten waarmee je je huis net dat tikkeltje unieker kan maken. Alleen: wanneer en hoe begin je daar in godesnaam aan?Anne-Catherine Gerets van het fijne interieurplatform CloClo Studio geeft je een schop onder de kont en een helpende hand in haar maandelijkse workshops. Iedere eerste zaterdag van de maand legt ze je een populair Pinterestproject stap voor stap uit aan de hand van haar eigen ervaring en expertise - zonder dat jouw persoonlijke touch verloren gaat. Ondertussen kan je ook genieten van een smakelijk ontbijt in Bar Gloed, één van Antwerpens knapste zomerlocaties met een fantastisch zicht over de koekenstad . Tijdens de eerstvolgende workshop - op zaterdag 6 augustus - leer je een trendy origamilamp maken. Tijdens de lanceringsmaanden betaal je 50 euro per persoon, daarna leg je 60 euro per persoon neer. Daarvoor krijg je een goed begeleide workshop van drie uur in beperkte groep én een ontbijt. Inschrijven doe je hier. Anne-Catherine houdt je via haar site op de hoogte van komende workshops (zoals kussens bestempelen!) maar je kan ook altijd je persoonlijke wensen in haar mailbox droppen. Workshops in groep afhuren zijn eveneens mogelijk.