Wat wol, hout en nagels op overschot? Maak dan zelf eens een wandtapijt. Deze techniek is niet moeilijk, maar levert wel mooie resultaten op. Laat je inspireren door deze tutorial van Atelier Veritas en knutsel zelf een wandtapijt in elkaar.

Het voorbeeld in deze video is ideaal voor het najaar. De warme materialen doen ons alvast verlangen naar avonden voor het knisperende haardvuur, met een dampende tas chocomelk en een goed boek.

Een zelf geweven wandtapijt is natuurlijk leuk om aan je eigen muur te hangen, maar ook als cadeau doet dit knutselwerkje het goed.

Lees hier meer over Atelier Veritas.

(LP)

Wat wol, hout en nagels op overschot? Maak dan zelf eens een wandtapijt. Deze techniek is niet moeilijk, maar levert wel mooie resultaten op. Laat je inspireren door deze tutorial van Atelier Veritas en knutsel zelf een wandtapijt in elkaar. Het voorbeeld in deze video is ideaal voor het najaar. De warme materialen doen ons alvast verlangen naar avonden voor het knisperende haardvuur, met een dampende tas chocomelk en een goed boek. Een zelf geweven wandtapijt is natuurlijk leuk om aan je eigen muur te hangen, maar ook als cadeau doet dit knutselwerkje het goed. Lees hier meer over Atelier Veritas. (LP)