Liefhebbers van unieke en creatieve objecten kunnen op 14 april hun hartje ophalen op de 'Markt van Morgen' in Antwerpen. Op deze creamarkt kan je tal van talentvolle ontwerpers leren kennen. Bovendien is de markt uitgegroeid tot een vaste waarde in de Antwerpse binnenstad, waar creativiteit, mode en gezelligheid elkaar ontmoeten.

De 'Markt van Morgen' is opgesteld op dezelfde manier als een klassieke markt: de verschillende kraampjes worden gestationeerd op een pleintje in de Kloosterstraat. Wat wel afwijkt van een traditionele markt: de koopwaar. Op de 'Markt van Morgen' vind je enkel creatieve, selfmade spulletjes van talentvolle, vaak nog onbekende, ontwerpers. Je vindt er originele mode, juwelen, grafisch werk en objecten voor het opfrissen van je interieur. De 'Markt van Morgen', opgericht in 2007, wil een laagdrempelig forum bieden voor jonge talentvolle designers.

Op de editie van de markt op 14 april 2013 vinden we onder meer juwelen van Lieve Bouwens, vrolijke (denk polkadots!) handgemaakte keramiek van 'Het Pottenatelier' en hippe truien 'Trust me, I'm a hipster' van Musthave, het label van Ines Rombouts. Kortom, voor iedereen die gek is op handgemaakte, originele spullen is de 'Markt van Morgen' een bezoekje waard.

Laura Van Roey

Wat? De Markt van Morgen, een creamarkt vol originele spullen.

Wanneer? Op zondag 14 april van 12u tot 18 uur.

Waar? Kloosterstraat in Antwerpen.

Meer informatie kan je vinden op de website van 'De Markt van Morgen'.

Liefhebbers van unieke en creatieve objecten kunnen op 14 april hun hartje ophalen op de 'Markt van Morgen' in Antwerpen. Op deze creamarkt kan je tal van talentvolle ontwerpers leren kennen. Bovendien is de markt uitgegroeid tot een vaste waarde in de Antwerpse binnenstad, waar creativiteit, mode en gezelligheid elkaar ontmoeten. De 'Markt van Morgen' is opgesteld op dezelfde manier als een klassieke markt: de verschillende kraampjes worden gestationeerd op een pleintje in de Kloosterstraat. Wat wel afwijkt van een traditionele markt: de koopwaar. Op de 'Markt van Morgen' vind je enkel creatieve, selfmade spulletjes van talentvolle, vaak nog onbekende, ontwerpers. Je vindt er originele mode, juwelen, grafisch werk en objecten voor het opfrissen van je interieur. De 'Markt van Morgen', opgericht in 2007, wil een laagdrempelig forum bieden voor jonge talentvolle designers. Op de editie van de markt op 14 april 2013 vinden we onder meer juwelen van Lieve Bouwens, vrolijke (denk polkadots!) handgemaakte keramiek van 'Het Pottenatelier' en hippe truien 'Trust me, I'm a hipster' van Musthave, het label van Ines Rombouts. Kortom, voor iedereen die gek is op handgemaakte, originele spullen is de 'Markt van Morgen' een bezoekje waard. Laura Van Roey