Met deze tips en tricks op Youtube ontdek je hoe je in één handomdraai een celebrity kapsel zelf maakt. Wij zetten er vijf op een rijtje. 1. Retrogolven van Stacy Keibler en Amy AdamsBeroemde sterren zoals Stacy Keibler en Amy Adams zag je verschijnen met de terugkerende retrogolven 'finger waves' uit de jaren twintig. Met technische en precieze instructies legt professioneel haarstylist Sam Villa met twee technieken de kneepjes van het vak uit.
2. Opsteekkapsel van Jennifer Lawrence De uitleg voor het kapsel van actrice Jennifer Lawrence is een van de meest gevraagde kapsels op Youtube. Wij kozen er dit filmpje uit omdat het van dichtbij duidelijk toont hoe je bij jezelf dit opsteekkapsel kan maken.

3. Nonchalant opsteekkapsel van Amanda Seyfried Een moderne -en vintage look in een klap. Styliste Jenny Strebe legt eenvoudig uit hoe je het opsteekkapsel van Amanda Seyfried nabootst. De truc is om je hoofdhuid te masseren zodat je de verwarde textuur van het kapsel bekomt.4. Omgekeerde ingevlochten dot van Nina Dobrev De Bulgaars-Canadese actrice Nina Dobrev droeg deze omgekeerde ingevlochten dot op de afterparty van de Golden Globes. Haar kapsel is veelgevraagd en leverde al meer dan 4 miljoen clicks op. Met dit filmpje lijkt de ballerina dot met een omgekeerde vlecht een fluitje van een cent.


5. Opsteekkapsel van Adele We winden er geen doekjes om maar het opsteekkapsel van Adele op de Golden Globes ziet er echt wel moeilijk uit. In de eerste minuten van het filmpje lijkt alles een grote warboel maar vanaf minuut vier komt het resultaat stapvoets tevoorschijn in een mooi glad opsteekkapsel. (YM)

Bron: Fashionista.com

Met deze tips en tricks op Youtube ontdek je hoe je in één handomdraai een celebrity kapsel zelf maakt. Wij zetten er vijf op een rijtje. 1. Retrogolven van Stacy Keibler en Amy AdamsBeroemde sterren zoals Stacy Keibler en Amy Adams zag je verschijnen met de terugkerende retrogolven 'finger waves' uit de jaren twintig. Met technische en precieze instructies legt professioneel haarstylist Sam Villa met twee technieken de kneepjes van het vak uit. 2. Opsteekkapsel van Jennifer Lawrence De uitleg voor het kapsel van actrice Jennifer Lawrence is een van de meest gevraagde kapsels op Youtube. Wij kozen er dit filmpje uit omdat het van dichtbij duidelijk toont hoe je bij jezelf dit opsteekkapsel kan maken. 3. Nonchalant opsteekkapsel van Amanda Seyfried Een moderne -en vintage look in een klap. Styliste Jenny Strebe legt eenvoudig uit hoe je het opsteekkapsel van Amanda Seyfried nabootst. De truc is om je hoofdhuid te masseren zodat je de verwarde textuur van het kapsel bekomt. 4. Omgekeerde ingevlochten dot van Nina Dobrev De Bulgaars-Canadese actrice Nina Dobrev droeg deze omgekeerde ingevlochten dot op de afterparty van de Golden Globes. Haar kapsel is veelgevraagd en leverde al meer dan 4 miljoen clicks op. Met dit filmpje lijkt de ballerina dot met een omgekeerde vlecht een fluitje van een cent. 5. Opsteekkapsel van Adele We winden er geen doekjes om maar het opsteekkapsel van Adele op de Golden Globes ziet er echt wel moeilijk uit. In de eerste minuten van het filmpje lijkt alles een grote warboel maar vanaf minuut vier komt het resultaat stapvoets tevoorschijn in een mooi glad opsteekkapsel. (YM)Bron: Fashionista.com