De Antwerpse brei- en haakprinses Ellen Kegels heeft zopas haar eerste boek 'Goedgemutst' gelanceerd. Wij mochten er even in bladeren en delen met jullie dit haakpatroon voor een schattig smartphonehoesje.

Ellen Kegels is dankzij haar knitwear-merken LN/Beanies en LN/Andes een echte professional op het vlak van haken en breien. In het boek 'Goedgemutst' deelt ze al haar kennis, geeft ze allerlei tips én kan de lezer zelf aan de slag met de talrijke patronen. In het eerste hoofdstuk van 'Goedgemutst' vertelt Ellen Kegels hoe alles tot stand is gekomen. Van de eerste mislukte breilapjes tot haar grote project in Peru.

Omdat niet iedereen een held is als het op breien of haken aankomt, bevat 'Goedgemutst' allerlei handige instructies om de basissteken onder de knie te krijgen. Daarna volgen patronen voor beanies, dikke wintersjaals en haarbanden met een verschillende graad van moeilijkheid. Leuk detail: de omaatjes die Ellen bijstaan in haar DIY-project geven ook heel wat tips doorheen het boek.

Voor wie ondertussen al de vingers voelt kriebelen om zelf aan het haken te slaan, hebben we goed nieuws. In onze fotoslider zitten het patroon en de bijhorende instructies voor een knitwear-smartphonehoesje. Wie het allemaal al veel grootser ziet, kan zich naar de boekhandel reppen om het haak- en breiboek (19.95 euro) te bemachtigen. Veel succes! (AB)

De Antwerpse brei- en haakprinses Ellen Kegels heeft zopas haar eerste boek 'Goedgemutst' gelanceerd. Wij mochten er even in bladeren en delen met jullie dit haakpatroon voor een schattig smartphonehoesje.Ellen Kegels is dankzij haar knitwear-merken LN/Beanies en LN/Andes een echte professional op het vlak van haken en breien. In het boek 'Goedgemutst' deelt ze al haar kennis, geeft ze allerlei tips én kan de lezer zelf aan de slag met de talrijke patronen. In het eerste hoofdstuk van 'Goedgemutst' vertelt Ellen Kegels hoe alles tot stand is gekomen. Van de eerste mislukte breilapjes tot haar grote project in Peru.Omdat niet iedereen een held is als het op breien of haken aankomt, bevat 'Goedgemutst' allerlei handige instructies om de basissteken onder de knie te krijgen. Daarna volgen patronen voor beanies, dikke wintersjaals en haarbanden met een verschillende graad van moeilijkheid. Leuk detail: de omaatjes die Ellen bijstaan in haar DIY-project geven ook heel wat tips doorheen het boek.Voor wie ondertussen al de vingers voelt kriebelen om zelf aan het haken te slaan, hebben we goed nieuws. In onze fotoslider zitten het patroon en de bijhorende instructies voor een knitwear-smartphonehoesje. Wie het allemaal al veel grootser ziet, kan zich naar de boekhandel reppen om het haak- en breiboek (19.95 euro) te bemachtigen. Veel succes! (AB)