Elfi De Bruyn bracht zopas haar nail art boek 'Happy Nails' op de markt. Aan de hand van simpele tutorials laat ze haar lezer kennis maken met de wondere wereld van nail art. Wij bemachtigden al een exemplaar en mochten een leuke tutorial met jullie delen. Ga aan de slag en geef je nagels een stoere rock-'n-roll look. Nodig:

- Base coat

- (Licht)roze nagellak

- Zwarte nagellak

- Studs

- Dotting pen

- Glitternagellak

- Top coat

Zo ga je te werk:

Breng eerst een base coat aan. Lak vervolgens je ring- en wijsvinger in het lichtroze, de rest in het zwart. Twee dunne lagen volstaan. Breng, voor je studs op je nagels plaatst, een beetje top coat aan op de studs met het borsteltje. Plaats de studs willekeurig op je nagels met een dotting pen of tandenstoker. Zodra je tevreden bent met het resultaat, breng je nog een extra laag topcoat aan over de studs. Zo blijven ze vast en zeker stevig op hun plaats zitten!

Tips:

Heb je geen studs in huis? Met grove glitters lukt het ook en tover je in een handomdraai een cool ontwerp.

Mix en match. Studs zijn er in alle vormen en maten. Ga voor één enkele stud, een rijtje studs of - waarom niet - een kruisje gemaakt van studs. Niets zo leuk om uit te zoeken welke combinatie jij het leukst vindt!

Niet stoer genoeg? Vervang lichtroze dan door fluo! Lak eerst een witte basis (twee lagen) en werk af met een lag neon (kleur naar keuze). Deze basislaag zorgt ervoor dat de kleur nog feller uitkomst op de nagels. Flashy!

Elfi De Bruyn bracht zopas haar nail art boek 'Happy Nails' op de markt. Aan de hand van simpele tutorials laat ze haar lezer kennis maken met de wondere wereld van nail art. Wij bemachtigden al een exemplaar en mochten een leuke tutorial met jullie delen. Ga aan de slag en geef je nagels een stoere rock-'n-roll look. Nodig: - Base coat - (Licht)roze nagellak - Zwarte nagellak - Studs - Dotting pen - Glitternagellak - Top coat Zo ga je te werk: Breng eerst een base coat aan. Lak vervolgens je ring- en wijsvinger in het lichtroze, de rest in het zwart. Twee dunne lagen volstaan. Breng, voor je studs op je nagels plaatst, een beetje top coat aan op de studs met het borsteltje. Plaats de studs willekeurig op je nagels met een dotting pen of tandenstoker. Zodra je tevreden bent met het resultaat, breng je nog een extra laag topcoat aan over de studs. Zo blijven ze vast en zeker stevig op hun plaats zitten! Tips: Heb je geen studs in huis? Met grove glitters lukt het ook en tover je in een handomdraai een cool ontwerp. Mix en match. Studs zijn er in alle vormen en maten. Ga voor één enkele stud, een rijtje studs of - waarom niet - een kruisje gemaakt van studs. Niets zo leuk om uit te zoeken welke combinatie jij het leukst vindt! Niet stoer genoeg? Vervang lichtroze dan door fluo! Lak eerst een witte basis (twee lagen) en werk af met een lag neon (kleur naar keuze). Deze basislaag zorgt ervoor dat de kleur nog feller uitkomst op de nagels. Flashy!