Zo bouw je een Pinterest-perfect bloemstukje

Kleuren die van het scherm lijken af te spatten, de perfecte verhouding tussen bladgroen, volumes, hoogtes en laagtes: voortaan maak jij ook bloemstukjes waar andere mensen jaloers op zullen zijn.

Een boeket bloemen moet tegenwoordig al geen perfecte bol meer vormen: hoe rommeliger, hoe beter. Natuurlijk is deze rommeligheid -net als zogenaamde ‘out of bed’ kapsels- bijzonder gekunsteld. Het vergt heel wat inzicht en oefening om het perfecte boeket te creëeren dat je Instagramlikes de hoogte in doet schieten.

Ook bloemstukken, die traditioneel in het midden van de tafel worden gezet, zijn allesbehalve traditioneel. Maar hoe zorg je ervoor dat het geheel kleurrijk maar smaakvol blijft, zonder dat je tafelgast een tak eucalyptus uit haar soep moet weren?

Gelukkig zijn er de mensen van ApartmentTherapy, die je in onderstaande video stap voor stap uitleggen hoe je tewerk moet gaan met je favoriete snijbloemen van de markt of de bloemist, om zo het perfecte stukje flora voor je eettafel in elkaar te flansen

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je weten hoe je je boeket zo lang mogelijk vers kan houden? Check dan onze handige infographic.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content