Weekendtip: scoor retrovondsten tijdens de Retrodag van De Kringwinkel

© De Kringwinkel

Op zaterdag 12 maart organiseert De Kringwinkel een heuse Retrodag. Fans van vervlogen tijden kunnen hun slag slaan op dit evenement en echte schatten uit verschillende tijdperken verzamelen.

Tweedehands shoppen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. We springen altijd graag eens binnen bij een Kringwinkel in de buurt om te snuisteren tussen alle leuke spulletjes. Maar vooral de Retrodag is een hoogdag als het aankomt op interessante vondsten doen.

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten in de Kringwinkels in Vlaanderen. Zo weet je waar je moet zijn voor workshops, extra retro huisraad, fotoquizzen, rijstpap met bruine suiker, schatters van je vondsten en nog veel meer.

Zin om zelf een retro look aangemeten te krijgen? Ga dan naar www.dekringwinkel.be/retro, geef jezelf een retro make-over en ga terug in de tijd. Bovendien maak je zo kans op mooie prijzen, zoals een retrofiets op maat ter waarde van 500 euro of een van de Kringwinkelwaardebonnen van 25 euro. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content