Webwinkels openen pop-upstore in Antwerpen

In de winkel lanceert decomerk noordt een nieuwe lijn verlichting.

Retro in al zijn facetten, dat is wat webwinkel noordt te bieden heeft. Het gezellige deco-label krijgt er een pop-upstore, ‘Surprise’ bij én lanceert een nieuwe lijn verlichting.

Het is niet de eerste keer dat Kathleen Opdenacker en Marietje De Koster, oprichtsters van het merk, het voelden kriebelen om een pop-upstore te openen. Maar deze keer wordt speciaal, want andere originele webwinkels zoals pichouline.com en lilybalou.be krijgen ook een plaatsje in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

Daarnaast komt noordt met een nieuwe lijn verlichting op de proppen. De collectie van ‘oud naar opnieuw’ werd uitgebreid met nieuwe lampenkappen in leuke vintagestoffen en aangevuld met nieuwe designstoffen. Via de webwinkel kunt u zelf de stof en het formaat kiezen, noordt maakt het op maat.

Kabellamp

Het nieuwste noordt ontwerp is de kabellamp: fleurig in zijn eenvoud. Materialen als porselein en textielkabel maken een echte eye-catcher van deze lamp. In ‘Surprise’ kunt u alle stoffen voelen, lampen bekijken en stoeltjes be-zitten.

Zijn naam heeft ‘Surprise’ alvast niet gestolen. Iedere dag zullen de klanten kunnen genieten van een leuke verrassing: paaseitjes met cadeaubonnen in, workshops, een kids fotoshoot, kortingen,…

Lieselot Moerkerke

De pop-upstore vindt zijn plaatsje in de Antwerpse Stadsfeestzaal op het gelijkvloers van 9 tot 31 april.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content