Vintagedesign en oldtimers te koop in Brussel

© Brussels Oldtimer Market

Wie tuk is op vintagedesign én oldtimers, moet beslist naar de beurs in het Brusselse Tour & Taxis.

De internationaal vermaarde Brussels Design Market in Tour & Taxis wordt dit jaar uitgebreid met de Brussels Oldtimer Market: een super evenement voor het weekend van 21 en 22 april.

Tuk op vintagedesign en droom je al jaren van een bijpassende oldtimer? Dan trek je het weekend van 21 en 22 april naar Brussel voor de Brussels Design Market en de Brussels Oldtimer Market.

Geef toe: dat klinkt aantrekkelijk en is een must voor de liefhebber. Heb je inderdaad een interieur vol Eames en Bertoia zitjes, dan hoort daar ook een “antieke” Saab, Volvo of Citroën bij. De beurs heeft trouwens nog meer in petto, want dit jaar wordt er ook vintage fashion verkocht.

Het gaat wel om een professionele beurs. Zaterdag 21april mogen de handelaren en verzamelaars binnen van 14 tot 18u. Ze betalen wel 20 euro inkom, omdat ze de eerste keus krijgen. Zondag 22 april gaan de deuren gratis open voor iedereen van 8u ’s morgens tot 16u. De oldtimerbeurs gaat enkel op zondag door.

Piet Swimberghe

De Vintage Design Market en Brussels Oldtimer Market gaat door in de hallen van Tour & Taxis, Havenlaan 86 te 1000 Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content