Vintage en design spotten in Gent

Vintage en design liefhebbers moeten op 6 en 7 maart in Gent zijn, op de eerste Indoor Design Markt.

Als u van design of vintage houdt, moet u zeker en vast dit in uw agenda noteren: op 6 en 7 maart vindt een Indoor Design Markt plaats in Loods 22, in de Gentse voorhaven.

Dat is een unieke vintage- en designmarkt waarop nationale en internationale exposanten design, interieur en lifestyle producten tonen en verkopen. Niet enkel kunstvoorwerpen zijn er te koop, maar ook dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Als u zelf iets wil verkopen, kan u beroep doen op een gratis expertise.

Indoor Design Markt is meer dan een verzameling exposanten. Verschillende mensen uit de designwereld krijgen een plaatsje in de interviewcorner. Het gaat om onder andere Lieven D’Haenens van het Design Museum en Fabiaan Van Severen, die zelf designer is. Er is ook een lounge voorzien, ingericht door het bekende Belgische Designlabel DARK. Voor culinaire hoogstandjes kan u terecht op de eeteilandjes, waar Gentse handelszaken u verwennen met een koffie, cocktail, gebakje of hapje. Het project krijgt de steun van Stad Gent en wordt gerealiseerd in samenwerking met het Design Museum Gent.

Aïsa Knockaert

Indoor Design Markt 2010 op 6 en 7 maart van 10 tot 22u.
Locatie: Loods 22, Voorhavenlaan, 9000 Gent

Toegangskaarten kosten 7,5 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Kaarten zijn te verkrijgen bij Fnac, Vitra Point of Galerie Design7. Maar u kan er ook winnen op onze facebookpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content