Videoportret: Katja van Breedam

Katja van Breedam laat zich voor haar interieuraccessoires inspireren door strakke vormen van design en grillige ritmes uit de natuur. Ze is de laatste strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Interieurontwerpster Katja van Breedam is de laatste strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box. Elke week, gedurende 9 weken lang, lieten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels, illustratoren, architecten en ontwerpers Titi + The German Kid, Black Balloon, Strook, Margo Slingerland, Sarah Mesritz, Steven Delva, Ilse Acke en Heidewinne aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op Katja van Breedam. Zij ontwerpt lichtelementen en interieuraccessoires die puur en rustgevend zijn. “Geïnspireerd door strakke vormen van design en grillige ritmes uit de natuur komen contrastrijke creaties tot stand.” (VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep – eind dec), STUK in Leuven (9 nov – 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content