Video: zelfs robots worstelen met Ikea-meubels

© -

Ooit al moedeloos geworden na het proberen in elkaar vijzen van een Ikea-meubelstuk? Troost je, deze robots slagen er ook niet in.

De verdoken moeilijkheidsgraad van een ogenschijnlijk simpele Ikea-handleiding is deel van de charme van de meubelgigant. Het is de Temptation Island voor koppels met zonne-allergie, de Canvascrack voor slimmerds die liever in eigen woonkamer voor paal staan. Werkelijk, een Ikea bouwpakket biedt alles voor een weekend vol emotie – wij durven zelfs schrijven dat het enige wat ontbreekt de single “World’s Greatest” van R. Kelly is. Ikea, noteren jullie?

Wie zich echter slecht voelt omdat hij of zij na een paar uur vloeken nog steeds geen Rågrund in de bådkåmer heeft staan krijgt van deze video een oppepper: enkele wetenschappers van de Nanyang universiteit in Singapore hebben hun assembly line robots proberen aanleren hoe ze een Ikea stoel in elkaar moeten zetten. Tevergeefs. Maar hey, de dingen slagen er tenminste wel al in om een houten plug in het veel te kleine gaatje te steken, dat is ook al heel wat. (KS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content