Video: dit sixties huis is volledig authentiek op de tv na

© Instagram

Julian en Desiree reizen de wereld rond om de mooiste mid-century meubels op de kop te tikken voor hun shop en hun interieur.

Het lijkt wel alsof we een teletijdmachine binnenstappen: het ronde huis van Julian en Desiree in Oakland ademt van kop tot teen sixties vibes. De architect van het sixties pareltje is Leon Meyer. De huidige bewoners zijn verzamelaars van mid-century design en reizen regelmatig de wereld rond om unieke stuks aan te kopen.

Ze hebben een winkel, maar kiezen uiteraard ook zelf mooie meubels uit om hun authentieke woonst mee in te kleden. Zo hebben ze een echte Packard Bell stereo-installatie, waar ze hun gasten mee entertainen en een Ole Wanscher Senator Chair om in te relaxen in hun slaapkamer. Ook te spotten: de Ib Arberg Parrot Chair, Hans Wegner PP129 Web Chair en een Adrian Pearsall sofa in het rood.

Het koppel duidt ook even de enige verklikker in het huis aan. De moderne televisie geeft weg dat we ons in 2016 bevinden en niet middenin de vorige eeuw.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content