Vakantiefoto’s omtoveren tot kamerscherm

© ixxi

Met ixxi kunt u uw vakantiefoto’s als behangpapier of kamerscherm integreren in uw interieur.

Om zoveel mogelijk te kunnen nagenieten van uw vakantie kan u uw kiekjes via de ixxi-website omzetten in een kamerscherm of in behangpapier. Bovendien biedt ixxi het grote voordeel dat alle formaten mogelijk zijn.

Het ixxi-systeem bestaat uit kleine x’s-jes, i’s en kaartjes. Die meten standaard 20×20 cm. De combinatie van die elementen maakt het mogelijk om ofwel één gigantisch beeld samen te stellen ofwel een collage van allemaal verschillende foto’s te maken. Via een eenvoudige gordijnrail kan het ontwerp vrij in de ruimte geplaatst worden.

Het uploaden en vormgeven van foto’s kan via de website www.ixxi.nu. Daar vindt u ook een fotobank met beelden uit onder andere het Amsterdamse Rijksmuseum. Binnen de vijf dagen wordt uw ontwerp in een installatiepakket thuis geleverd.

Achter het ixxi-concept gaan drie mensen schuil: de grafisch designer Roel Vaessen, die ook zijn eigen studio Roel Vaessen uitbaat, en de interieurvormgevers Eric Sloot en Paulien Berendsen, die samen Studio Parade runnen.

Elien Haentjens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content