Urban Crafts 2016: Delphine Courier maakt design voor poezen

© CatCube

We stellen de 32 getalenteerde Urban Crafts deelnemers met plezier aan jullie voor. Vandaag op de agenda: Delphine Courier en haar label CatCube, een designmerk voor katten.

Grafisch ontwerpster Delphine Courier ontwerpt CatCubes, gezellige speel- en slaapplekken voor katten, die perfect passen in moderne interieurs.

Ze wilde haar liefde voor katten combineren met een interesse in interieur en mooie dingen. De CatCubes worden gemaakt van karton, een materiaal dat sterker is dan je denkt en waar katten van houden. Katten spelen graag met karton en vinden het lekker warm: ideaal dus voor een nestje mee te bouwen voor de kat des huizes.

De klanten van Delphine krijgen een flatpack opgestuurd thuis om de cubes zelf ineen te knutselen. Aarzel niet om haar via sociale media of mail te contacteren, want de ontwerpster vindt het heerlijk om reacties te krijgen van tevreden katten en baasjes.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Urban Crafts is een initiatief dat jaarlijks nieuwe, jonge, creatieve makers selecteert en verenigt in een community van intussen meer dan 32.000 leden opFacebook. De deelnemers worden geselecteerd op basis van criteria zoals relevantie, hedendaags karakter en pro-activiteit. Ze krijgen ondersteuning om zichzelf online beter te profileren en offline te netwerken via evenementen en workshops. Urban Crafts is een gezamenlijk project van Trendwolves en Hello bank!.

Stem op jouw favoriet


Tot 12 december kan het publiek een stem uitbrengen om dé Urban Crafter 2016 te verkiezen. Surf naar www.urbancrafts.tv en ontdek de 32 Urban Crafters. Van 1 tot en met 18 december stellen de makers tentoon in de vitrines van de Lakensestraat tijdens Maker.Street.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content