TROC.COM verovert nu ook Limburg

Sint-Truiden is een tweedehandswinkel rijker.

Liefhebbers van tweedehandsgoederen kunnen voortaan in Sint-Truiden terecht. Het eerste Limburgse TROC.COM-filiaal opende daar zijn deuren.

Tweedehandsverkoop zit duidelijk in de lift. Terwijl veel bedrijven met financiële problemen kampen, boekt TROC.COM winst. De economische crisis speelt zeker een rol in hun succes. Volgens het bedrijf gaan mensen op zoek naar verborgen schatten op zolder en in de kelder om die dan te verkopen.

TROC.COM, een winkelketen gespecialiseerd in het kopen en verkopen van tweedehandsartikelen, telt ondertussen dertig winkels in België. Toch wil de marktleider in depotverkoop nog uitbreiden.

Stand van zaken

Vooral de formule, die gebaseerd is op depotverkoop, valt bij de klanten in de smaak. Verkopers kunnen via de TROC.COM-winkels hun spullen aanbieden.

Geïnteresseerde kopers kunnen in één van de filialen rustig de goederen bekijken. Eens de artikelen verkocht zijn, wordt het bedrag op de rekening van de aanbieder gestort. Simpel en doeltreffend. Bovendien kunnen kopers en verkopers de stand van zaken volgen op de website van TROC.COM.

Tiffany Philips

TROC.COM, Ambachtslaan 1-3, 3800 Sint-Truiden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content