Tribù maakt uw tuin speels en sexy

‘Mirthe’. Zo heet de nieuwe collectie tuinmeubelen én accessoires van Tribù, waaraan Fabiaan Van Severen meehielp.

Tribù, het luxueuze designmerk van buitenmeubelen, lanceert ‘Mirthe’, zijn nieuwe collectie voor zomer 2010. Het is een minimalistische collectie met een speels accent.

Naar goede gewoonte combineert het merk dat met een strak design en een tijdloos karakter. Om de look te vervolledigen is er ook een lijn van accessoires, met onder andere een witte fakkel, een buitendouche en een koeler.

De nieuwe collectie combineert het vertrouwde strakke karakter van Tribù met een eigenzinnige en speelse twist. Strakke en sexy buitenmeubelen zijn het resultaat. Niet in het minst door de nieuwe kleuren voor de kussens: lila en violet.

Fabiaan Van Severen tekende de ontwerpen uit. Hij koos resoluut voor aluminium, want dat is stevig, licht en ideaal voor buiten. De tafel en de bank zijn heel comfortabel door de rondingen. Door de speelse uitstraling zouden de tuinmeubelen ook binnen niet misstaan. Wim Segers vervolledigde de collectie met twee types van stoelen. Ze lijken uit één vlak ontworpen: de achterste stoelpoten gaan naadloos over in het rugvlak.

Luxueuze sofa’s en accessoires
Voor optimaal zitcomfort is er de Pure Sofa, uit gelakt mahoniehout. Uit de vier verschillende zitelementen kan de klant zijn eigen combinatie samenstellen. De lila of violet kussens zorgen voor een instant zomergevoel. Vincent Van Duysen ontwierp dan weer de ‘Neutra’ collectie voor Tribù. De trolley en footrest in aluminium sluiten perfect aan bij de collectie ‘Mirthe’.

Om de look helemaal af te maken is er nog een lijn van accessoires van Tribù. De tuinhebbedingetjes zijn ontworpen in dezelfde sobere en strakke vorm. De fakkels in wit polyester zijn beslist een eyecatcher. De buitendouche is uitgewerkt in rechte lijnen en heeft een witte acryl voet. Daarnaast is er nog de ‘Cooler’, die drankjes lekker koel houdt.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content