Tip: stockverkoop Vitra Belgium in Diegem

© Vitra Belgium

Op 12 december gaat een grote selectie showroommodellen van Vitra Belgium de deur uit aan 50%. Vitra biedt design aan van onder meer Ray & Charles, Jean Prouvé, Alexander Girard, Hella, en Barber Osgerby. Wees er als eerste bij als je die Eames-loungechair voor de helft van de prijs wil bemachtigen!

Op 12 december kan je bij Vitra in Diegem terecht voor de jaarlijkse verkoop van haar showroommodellen. Een groot aanbod uit de Home-collectie van het Zwitserse meubelmerk moet de deur uit. Je kan er snuisteren tussen stoelen, tafels, donzige kussens en andere unieke woonhebbedingen tegen een prijsje. Vitra biedt design aan van onder meer Ray & Charles, Jean Prouvé, Alexander Girard, Hella Jongerius en Barber Osgerby.

Een voorsmaakje van de weggevertjes kan je al vinden op de Facebookpagina van Vitra Belgium. Op vrijdag 11 december kan je tussen 8u30 en 17u30 al mentaal shoppen zodat je op zaterdag 12 december, als de deuren opengaan om 9u ’s ochtends, de eerste bent om die ene gegeerde Eames-loungezetel te scoren voor de helft van de normale prijs. Je moet hem daarna wel zelf thuis zien te krijgen, maar dat zijn uiteraard zorgen voor later.

Praktisch: De showroom van Vitra Belgium bevindt zich op de Woluwelaan 137 in Diegem. De stockverkoop gaat door op 12 december tussen 9u en 13u. Alles gaat weg aan 50%. Meer informatie kan je verkrijgen door te bellen naar 02/725.84.00.

(AW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content