Tijdelijk ook interieurspullen te koop bij Filippa K Brussel

© Filippa K

Design- en architectuurduizendpoot Frederic Rozier heeft de Filippa K shop in de Brusselse Dansaertstraat onder handen genomen, waardoor de shop tijdelijk niet enkel kleding, maar ook interieuritems verkoopt.

Kleding en design samen shoppen is niet voor niets de succesformule waarop concept stores al langer teren. Het is een groot stuk van de retailkoek dat monobrandstores aan zich voorbij zien gaan als ze zelf maar één van beiden in hun assortiment hebben. Filippa K bijvoorbeeld, een merk dat hun cleane, bijna architecturale ontwerpen perfect zou kunnen vertalen naar interieur.

Tolk van dienst was Frederic Rozier, een Gentse (vintage) designautoriteit, die de winkel in de Brusselse Dansaertstraat voorzag van enkele goed uitgekozen meubelstukken en kunstwerken. Een dressoir, een zetel, wat stoelen, een lamp,… allemaal stralen dezelfde minimalistische feel uit als het label, en uiteraard is er ook een Scandinavische insteek.

Nog tot 20 juni kan je dus bij Filippa K Brussel terecht voor kleding, accessoires, kunst, meubelstukken en designobjecten. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content