Thuismatch: deco-adresjes in eigen land

Agnes & Maurice © .

Ver hoef je niet te gaan om te shoppen voor je interieur.

1. Balo

De Molse interieurboetiek Balo legt volop de laatste hand aan een tweede zaak in hartje Hasselt. De winkel in de Limburgse hoofdstad zet in op luxueuze ontwerpen van onder meer Minotti, B&B Italia en Knoll. Nieuwsgierigen hebben het best nog even geduld: op 4 juni wordt de zaak feestelijk geopend.

Maagdendries 3, Hasselt, balo.be

Thuismatch: deco-adresjes in eigen land
© GF

2. AM Designs Studio

Sinds april vind je op de Mechelsesteenweg in Antwerpen een nieuwe conceptstudio van het Antwerpse AM Designs. Naast meubelen en verlichting van eigen hand en bekende klassiekers, nodigt bezieler Mark Mertens artiesten uit om er hun werk te tonen. De Amsterdamse Kat Klerks bijt de spits af.

Mechelsesteenweg 100, Antwerpen, amdesigns.com

Thuismatch: deco-adresjes in eigen land
© GF

3. Paulette in ’t Stad

Tijdens een wereldreis raakte Paulette Van Hacht in de ban van alle kleuren en culturen die ze onderweg tegenkwam. Die inspiratie vertaalde ze naar haar eigen, kleurrijke interieurzaakje in het centrum van Antwerpen. Wegens groot succes verkaste de 28-jarige naar een groter pand wat verder in de straat.

Sint-Jorispoort 15, Antwerpen, pauletteintstad.com

Thuismatch: deco-adresjes in eigen land
© Jan Verlinde

4. Agnes & Maurice

Pizzapuzzels, Koreaanse zeep of opvallende juwelen: de giftstore van vriendinnen Emely Van Impe en Silke Raemdonck valt moeilijk in een hokje te stoppen. Bij Agnes & Maurice (een knipoog naar hun grootouders) koop je zowel de gekste hebbedingen als stijlvol design.

Predikherenlei 9, Gent, agnesmaurice.be

Thuismatch: deco-adresjes in eigen land
© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content