Speels keukendesign

Joseph Joseph maakt ergonomisch design voor een vrolijke kok.

Joseph Joseph maakt ‘ergonomisch design voor een vrolijke kok’. De firma tracht met hun keukengerei tweemaal een glimlach op het gezicht van de gebruiker te toveren. De eerste keer omwille van het speelse ontwerp met vrolijke kleuren, de tweede keer om de hoge kwaliteit.

De tweelingbroers Richard en Antony Joseph zijn het zakelijke en creatieve brein achter het merk, dat een van de snelst groeiende binnen de sector is. Ze worden internationaal erkend en geprezen voor hun innovatieve producten. Hun producten zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo hebben ze in de lente van dit jaar nog de ‘Housewares Industry Award 2009, kitchenware category’ en de ‘Red Dot Design Award’ gewonnen.

Een greep uit het aanbod
Eerst en vooral is er hun laatste nieuwe keukenhulpje, een citruspers voor manueel gebruik. In de ene hand houdt u de pers, in de andere de citrusvrucht. Het ongewenste vruchtvlees en de pitten blijven op de schep liggen. Het is wel nog eventjes wachten tot de citruspers in de winkel, of op de website, verkrijgbaar is.

Ook voor de klassieke groenten- en pureestamper heeft het duo een inventief alternatief ontworpen. Hun ‘smasher‘ werkt dankzij een veer tussen het handvat en de stamper effectiever en sneller dan de klassieke pureestamper.
De ‘Salad Bowl’ is een schaal met opscheplepel en vork, ideaal voor alle pasta’s en salades. De schaal is verkrijgbaar in het wit, zwart of groen.
Het best verkochte product is ‘Nest’. Het is een collectie van kommen, maatbekers, een zeef en een pers. Alle delen passen perfect in elkaar, en u kiest zelf hoe uitgebreid uw set is. De mogelijkheden zijn drie, vijf, zes, of acht stuks.

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content