Special zomertuin: zot van een pot

1. Deze beschermende, glazen plantenklokjes uit de Secrets du Potager-collectie zijn ideaal om uw plantjes te beschermen in het vroege voorjaar.

2. De Belg Jean-François D’Or heeft bij deze terracotta Maternity-bloempot speciaal een buideltje voorzien voor een jong scheutje. De pot is verkrijgbaar bij Ligne Roset.

3. De plantenzakken van Bacsac zijn ideaal voor mensen met een klein stadskoertje of een terras. U kunt er niet alleen bloemen inzetten, maar ook kruiden en groenten.

4. Moniek Vanden Berghe ontwierp voor Serax een reeks bloempotten van gerecycleerde fietsbanden.

5. De keramieken plantenhouders van Antwerpenaar Ronald van der Hilst voor Mobach Keramiek hebben wel wat weg van reusachtige witte kiezels. De bloempotten zijn bestand tegen het vriesweer.

6. Otari van Atelier2cé is een buitenstoel en plantenhouder in één. De stoel werd ontworpen door Cédric Carles.

7. De grote Lava-potten van het Belgische Domani, gemaakt uit bewerkte terracotta, geven een aardse toets aan uw tuin.

8. Met zijn afmeting van 133 cm hoog en een diameter van 145 cm is deze Gio Tondo Monsterpot van designer Giò Colonna Romano voor Slide Design zeer aanwezig in de tuin of op uw balkon. Een echte eyecatcher.

9. De hangpot O-Nest-O van De Castelli is zowel een bloempot als een vogelnestje. De pot is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

10. Met deze plantenlabels in vrolijke kleurtjes van Ikea vergeet u nooit meer welke kruiden u in uw potten geplant heeft.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content