Special zomertuin: lekker loungen

1. De waterbestendige, modulaire sofa Mirthe van Wim Segers voor Versus van Tribù maakt van uw tuin een stijlvolle omgeving. Naast een rechte module is er ook een hoekversie. Een bijpassend aluminium bijzettafeltje maakt het plaatje compleet.

2. Met de Nestrest van Fred Frety en Daniel Pouzet voor Dedon kan u heerlijk bengelen in het groen van uw tuin. De cocon is gemaakt van extra dikke geweven kunststof, die ervoor zorgt dat u perfect van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet omgekeerd.

3. Voor wie niet genoeg heeft aan een zetel, brengt Chill Sensations een heus loungebed op de markt. Eten, zonnen, loungen en zelfs slapen was nooit leuker en stijlvoller. Voor de finishing touch is het bed voorzien van een parasol die je de gewenste schaduw geeft. ’s Avonds kunt u het bed, dankzij de LED verlichting, ook gebruiken als sfeerlamp.

4. In een goede lounge liggen massa’s comfortabele kussens waar u heerlijk in kunt ploffen. Dankzij Gloster moet u vanaf nu niet meer elke keer uw loungekussens binnenhalen zodra er een klein regenbuitje dreigt. De 365-loungekussens en -zetels van Gloster zijn namelijk resistent tegen alle grillen van de natuur zoals zon, regen en zelfs sneeuw.

5. De nieuwe Fence-collectie van Roda, ontworpen door Rodolfo Dordoni, heeft een tuinhek als leuning.

6. Voor de Afra van Paola Lenti werd een polyester net overspannen met een hoes die geweven werd uit het voor Paola Lenti kenmerkende Aquatech-touw. Het resultaat is een eenvoudige loungestoel met een Afrikaanse uitstraling.

7. De Italiaanse architect en designer Rodolfo Dordoni tekende voor het Spaanse Kettal een originele collectie stoelen en loungezetels, gemaakt van opgespannen banden die samen een nestje vormen. De naam van de collectie is Bitta.

8. Naar aanleiding van de 15de verjaardag van de collectie Na Xemena ontwierp de Spanjaard Ramón Esteve voor Gandia Blasco een beperkte editie loungestoelen en -zetels met een nieuwe afwerking in zand- en tabakkleurig, thermisch gelakt aluminium.

9. In deze trendy loungezetel van het Thaise tuinmeubelbedrijf Kenkoon komt u helemaal tot rust. Het zitmeubel bestaat uit teakhout, met een basis van roestvrij staal.

10. De ‘summer cabanas’ van Deesawat zijn zo ontworpen dat ze zich volledig aan uw wensen aanpassen. U kunt er heerlijk in loungen, maar u kunt ze evengoed ombouwen tot een functionele eetplaats.

(TV)

Bekijk ook onze Special zomertuin met leuke buitenverlichting voor lange zomeravonden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content