Special zomertuin: kokkerellen onder de zon

1. Uniek aan de ‘Puuur’-barbecue van Barbecook is zijn innovatieve reflector. Deze reflecteert de warmte van de houtskool terug in de kuip, zodat het vlees van boven gaart en onderaan grilt. Leuk detail: de Puuur is verkrijgbaar in 191 verschillende kleurtjes.

2. De In&Outdoor keukens van SB Interieur zijn zo mobiel dat u ze zonder problemen van binnen naar buiten rolt. Het openschuivende bovenblad kan dienen als bar, eettafel of beschermkap als u de keuken niet gebruikt.

3. Het hoeft niet altijd barbecue te zijn. Met de mobiele kooktrolleys van het Belgische Indu+ kunt u door de aangepaste kookplaten evengoed lekker wokken of teppanyaki bereiden in uw eigen tuin.

4. Voor wie er graag op uit trekt met de tent of de caravan is de picknickbarbecue van Sagaform een leuk alternatief voor het typische campingvuurtje. De barbecue is verkrijgbaar in blauw, rood en groen.

5. De Big Green Egg is een keramische barbecue annex buitenoven die gebaseerd is op een eeuwenoud, Oosters principe: de kamado. U kunt er niet alleen vlees of vis mee bereiden, maar ook pizza, brood of taart. De Egg is verkrijgbaar in 5 verschillende maten, van een handig en klein meeneemexemplaar tot een extra grote versie.

6. Met de handige Grill pro-kiphouder kunt u heel gemakkelijk kippenvleugeltjes roosteren zonder dat ze in contact komen met directe vlammen. Ook gewoon leuk als serveerschaal.

7. De Bernini van het Italiaanse merk Boretti is een gasbarbecue voorzien van twee krachtige branders en één zijbrander, waardoor de temperatuur optimaal te regelen valt. Een thermometer houdt u op de hoogte voor een perfect grillresultaat. Bovendien ziet de barbecue er ook nog eens stijlvol uit.

8. Gas of kolen komen er bij de CookUp200 van Outside & Cooking niet aan te pas: door zijn parabolische vorm concentreert deze ‘solar barbecue’ alle zonnestralen op een zwarte grillplaat, pot of pan. Zo kunt u volledig ecologisch verantwoord grillen, stomen en koken in uw eigen achtertuin.

9. De kindvriendelijke barbecue van Haba kan gemakkelijk voorzien worden van een speciale pannenkoekenplaat. Zo kunt u in een handomdraai de heerlijkste pannenkoeken tevoorschijn toveren in uw eigen tuin. De Haba-pannenkoekenset bevat een deegverdeler, pannenkoekendraaier en een kleine waterpas om de plaat waterpas te zetten.

10. De Fyrkat houtskoolbarbecue van Bodum vraagt niet veel ruimte. De barbecue – die er trouwens bijzonder leuk uitziet – is naast een grillrooster ook voorzien van een door batterijen aangedreven, roterende draaispies waarmee u een heerlijk kippetje kan bereiden.Verkrijgbaar in zwart, rood, oranje en limoengroen.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content