Special zomertuin: fleurige tafels en stoelen

1. Deze leuke tafel en krukjes uit de Antares-collectie van Unopiu zijn gemaakt van teak en staal. De tafel is zowel verkrijgbaar met een glazen als met een houten tafelblad.

2. Cubrick van het Belgische Bastalpe is een hoge bartafel met een geëmailleerd frame en een uv- en krasbestendig blad. De tafel met bijpassende banken is verkrijgbaar in grijs of wit.

3. Bent u eerder een romanticus, dan is de Rain-collectie van de Nederlandse ontwerper Tord Boontje voor Moroso misschien wel iets voor u. Op het tafelblad en de leuning van de stoelen is met een laser een vrolijk patroon van bloemen en vogels aangebracht.

4. Deze tuintafel van Antonio Citterio voor B&B Italia heeft latjes met ongelijke breedte van Ipé hout en spitse poten. De tafel kreeg de naam ‘Carpino’.

5. De Up Up Up van ontwerpster Hélène Van Marcke voor Vange is een handig opklapbaar tafeltje met krukjes. Ideaal voor kleine terrassen of balkons. Het tafeltje is beschikbaar in rood, zwart of groen staal.

6. Habitat brengt de zon naar uw tuin met een houten set van klaptafel- en stoelen in het feloranje.

7. Hopper is de nieuwste, stoere tafel van Dirk Wynants en Extremis. De stevige zitbank is geïnspireerd op de schuine hopranken.

8. Wim Segers ontwierp voor Tribù een lichtere, aluminium versie van zijn stoel Natal in het wit en het aardebruin. De aardebruine versie is gemaakt van gerecycleerd Batyline.

9. De klassieke Quentin-collectie van Promemoria ziet er stevig en stoer uit, maar is wel degelijk plooibaar en dus gemakkelijk op te bergen.

10. De Trento Tip Up is een uitklapbaar tafeltje van Manutti met een gepoederlakt, stalen frame in het wit, lavakleur of gewoon roestvrij staal.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content