Special zomertuin: buitenverlichting

1. De Zelight-hanglamp van Miki Astori voor Driade is uitgerust met een extra lange kabel om tot ver in uw tuin te reiken. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

2. Ikea brengt ook dit jaar snoerloze buitenverlichting met ledlampjes op zonne-energie uit. Zowel tafellampen, paadjesverlichting als kleurrijke lampionnen.

3. De Orchos-tuinfakkels van Blomus verspreiden een gezellig en betoverend licht in uw tuin. De fakkels zijn eenvoudig te vullen met lampenolie en kunnen rechtstreeks in de grond gestoken worden. Via een speciale houder kunt u ze ook makkelijk op uw terras plaatsen. Verkrijgbaar in mat of gepolijst roestvrij staal.

4. Het Deense designbureau Normann Copenhagen ontwierp een leuke lantaarn in de vorm van een typisch Scandinavisch huisje. Dit ‘LightHouse’ is verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleurtjes.

5. Onder het label ‘Blackout’ heeft lichtfabrikant Tal een reeks buitenverlichting uitgebracht die door de donkere kleur ’s nachts volledig in de duisternis verdwijnt. Enkel het licht blijft op die manier zichtbaar. Bij daglicht past het zwarte, ietwat ruige design perfect in de natuurlijke omgeving van de tuin.

6. De buitenlampen van Modular worden volledig één met uw tuin door het groene licht dat ze verspreiden via de integratie van LED of fluorescerende lampen.

7. Op uw terras zitten wordt extra gezellig met de lantaarns in thermisch versterkt glas en een frame in teak van Tribù. Zowel verkrijgbaar in een groot als in een klein formaat en met een aparte voet in teakhout.

8. Wanneer het tijdens een zomeravond al eens wat kouder wordt, biedt de Hot Tower terrasverwarmer van Meubili soelaas. De elegante vuurtoren zorgt niet alleen voor een sfeervolle verlichting, maar straalt ook een gezellige warmte uit. Een optioneel verkrijgbaar zijtafeltje biedt plaats voor een hapje of een drankje.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content