Smartsleeve wil slaapproblemen verhelpen

© Smartsleeve

Smartsleeve gaat op zoek naar natuurlijke oplossingen voor verschillende slaapproblemen.

21 maart is uitgeroepen tot Internationale Dag van de Slaap. Veel Belgen hebben te kampen met slaapproblemen, maar slechts weinigen zijn er zich bewust van. Producten als die van Smartsleeve kunnen soelaas bieden.

Dat slaap essentieel is voor de mens lijkt voor iedereen vanzelfsprekend, want zonder een goede nachtrust kunnen we niet optimaal functioneren. Toch blijkt uit een enquête van Test Gezondheid uit 2004 dat vier Belgen op tien slecht slaapt. Slechts 15 procent is zich daarvan bewust.

Het Belgische Smartsleeve gaat mee op zoek naar natuurlijke oplossingen voor verschillende slaapproblemen. Naar aanleiding van de Dag van de Slaap richten ze hun pijlen op de huisstofmijt, die de slaaprust van vele Belgen verstoort. Zo bevat hun Sleep Allergen Protected kussenbeschermer actieve probiotica die de kans op allergische reacties verkleinen. Deze komen vrij door wrijving van het hoofd op het kussen en zouden zorgen voor een allergeenvrij hoofdkussen.

Een andere kussenbeschermer van het merk helpt dan weer tegen overmatig transpireren. Ventilatie en vochtregulering zijn hier sleutelwoorden. Vorig jaar bracht Smartsleeve al zes matrashoezen op de markt die elk apart afrekenden met specifieke slaapverstoorders zoals muggen, allergieën en stress. (KG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content