SmartSleeve-matrashoes houdt muggen weg

Deze revolutionaire hoes rekent af met muggen en andere zomerse slaapverstoorders.

Een gezonde nachtrust duurt gemiddeld acht uur. En liefst nog vijf minuutjes langer. Maar soms lijkt het slapen maar niet te lukken. Muggen zoemen constant rond uw hoofd en zelfs met het raam open is het veel te warm in bed. SmartSleeve brengt een reeks matrashoezen-met-een-plus op de markt die iets aan al die zomerse ongemakken wil doen.

Er zijn drie verschillende hoezen, die telkens een ander zomers ongemak aanpakken. De Sleep Mosquito Protected-matrashoes houdt bijvoorbeeld muggen weg uit de buurt van het bed. Microcapsules in de hoes laten door wrijving met het lichaam eucalyptusextracten vrij en houden zo de muggen op een afstand. In ‘exotische’ omstandigheden beschermt deze matrasovertrek u tegen overdraagbare ziektes zoals gele koorts en malaria.

Voor warme zomernachten biedt de Sleep Ventilated-hoes soelaas: de matrasovertrek werkt namelijk ventilerend. Door een veerkrachtige luchtlaag met ademende werking wordt overtollige warmte afgeleid en verdampt transpiratievocht.

De Sleep Allergen Protected-matrashoes werd speciaal ontwikkeld voor wie allergisch is aan bijvoorbeeld huisstofmijt. Warmte en toenemende vochtigheid maken van uw matras een geliefde broedplek voor deze ongenode bedgasten. Dankzij de actieve probiotica in de overtrek verkleint de kans op allergische reacties aanzienlijk.

Ook leuk is de Sleep Relaxed-hoes van SmartSleeve, een overtrek die een heerlijk rustgevende lavendelgeur verspreidt. (TV)

De verkoopprijzen van de SmartSleeve-hoezen variëren volgens het type matrashoes: van € 159 tot € 179 voor een 90×200 en van €189 tot € 239 voor een 180×200. Voor meer info en verkooppunten: www.smartsleeve.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content