Sfeer opent deuren in Gent

Sfeer, het evenement voor interieur, tuin en zwembad, opent vanaf 17 maart zijn deuren in Flanders Expo Gent.

Sfeer opent vanaf 17 maart zijn deuren in Flanders Expo Gent. De beurs belooft opnieuw revolutionaire tuinideeën voor te stellen aan de bezoekers. Het paradepaardje dit jaar is de Duintuin, die werd ontworpen door architect Olivier Standaert.

Sfeer is het evenement voor interieur, tuin en zwembad. De beurs laat bezoekers kennis maken met de nieuwe trends en met de tuin van de toekomst. Dit jaar staan er 3 thema’s centraal: de Duintuin, het vintage Deens Design en de WoonWensen.

De Duintuin

‘Denk buiten de grenzen van je eigen tuin’ is het motto van tuinarchitect Olivier Standaert. Hij laat aan de bezoekers zien hoe je je tuin helemaal kan laten opgaan in zijn omgeving. Of je nu in de stad of aan de kust woont, elke tuin kan worden geïntegreerd in de omgeving. Mensen die een huis nabij een moeras kopen, kunnen best moeraselementen verwerken in hun tuin. De Duintuin is hiervan een perfect voorbeeld.

Deens Design

Deze stand beoogt het beste wat Scandinavië op interieurvlak te bieden heeft. In samenwerking met de Deense ambassade wordt er een tentoonstelling georganiseerd over Deens design. Als bezoeker krijg je een overzicht van de topstukken, die in de loop van de geschiedenis ontworpen zijn en ook nieuwe stuks uit het noorden worden tentoongesteld.

WoonWensen

Deze stand bundelt enkele bedrijven die totaalprojecten voor binnen en buiten aanbieden.

Tot slot brengt de ruimte ‘Puur Groen’ een overzicht van romantische tuinen en biedt ‘Klasse’ een mix van hedendaagse en klassieke meubelen. (KD)

Sfeer, op 17,18,19, 23, 24 en 25 maart in Flanders Expo Gent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content