Sergio Herman ontwikkelt keuken voor hobbykok

Samen met keukenfabrikant Obumex heeft Sergio Herman een keuken voor de hobbykok ontworpen.

Wat begon met een weddenschap tussen vader en zoon Ostyn, eindigt met een door Sergio Herman ontworpen keuken. Vader Geert daagde zoon Thomas uit om de perfecte keuken voor de hobbykok te ontwikkelen.

Na meer dan een jaar onderzoek besloot zoon Thomas om niet samen te werken met een architect of een designer, maar met een kok. De keuze viel op Sergio Herman, die in sterrenrestaurant ‘Oud Sluis’ achter het fornuis staat en bekend is van tv-programma’s zoals ‘Mijn restaurant’. Samen ontwikkelden ze het concept ‘chef at home’.

Dankzij zijn passie en expertise weet de sterrenchef trouwens heel goed wat hij wil: kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het interieurbedrijf Obumex voegt daar een kwalitatieve materiaalkeuze, een goede productie en een perfecte afwerking aan toe. Het resultaat: een keuken die zich inschrijft binnen het nieuwe concept ‘chef at home’.

Het hart van de collectie is de middenblok, die in drie modellen te verkrijgen is. Een reeks handige details, zoals ingebouwde kruidenrekjes, een bakje met proeflepeltjes en koellades binnen handbereik geven de keuken een professionele toets. Daardoor blijft de afstand die de kok tijdens het koken moet afleggen, beperkt. (FDC/EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content