Scoor designklassiekers tijdens de stocksale van Vitra

Vitra © .

Zaterdag 13 december is een hoogdag voor de designliefhebber. Vitra verkoopt dan namelijk haar showroommodellen aan scherpe prijzen.

Noteer in drukletters in uw agenda: 13 december, van 9u tot 15u in Diegem. Al wie droomt van designklassiekers zoals de Panton chair of een stoel van Ray en Charles Eames komt die dag immers aan zijn of haar trekken. Je kan tijdens deze stocksale een groot aanbod uit de Vitra “Home-collectie”, waaronder sofa’s en klokken tot lampen, tafels en stoelen behoren, vinden. Maar ook alles voor de inrichting van het kantoor, zoals bureaustoelen en vergadertafels, worden van de hand gedaan.

Kijkdag

Er kan die dag betaald worden met cash of betaalkaarten, maar kredietkaarten worden niet aanvaard. Er kunnen vooraf jammer genoeg geen goederen worden gereserveerd. Daarom wordt er een kijkdag georganiseerd op vrijdag 12 december. Zo kunnen klanten zich voorbereiden op een aankoop. Tussen 8u30 en 17u30 kan u terecht in Diegem om te ontdekken welke items worden aangeboden. Het salesteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden, maar onthoud dat er niets gereserveerd of aangekocht kan worden.

U kan niet aanwezig zijn op de kijkdag? Niet getreurd, vanaf donderdagavond 11 december vindt u als voorsmaakje enkele sfeerfoto’s van de showroom op de Facebookpagina van Vitra.

Praktisch

Op zaterdag 13 december gaan zowel de deuren van onze showroom als dievan ‘depot 2’ stipt om 9u open. Alle aankopen dienen de dag zelf meegenomen te worden en u staat zelf in voor het transport.

Adres

Vitra Belgium Woluwelaan 137 te Diegem Tel 02/725.84.00

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content