Schrijf je nu in: De Invasie trekt weer naar Milaan

De Invasie trekt opnieuw naar de designbeurs in Milaan. Het platform voor jonge, strijdvaardige ontwerpers strijkt neer op de Ventura Lambrate en ook jij kan er je werk tonen.

De Invasie trekt opnieuw naar de designbeurs in Milaan. Het platform voor jonge, strijdvaardige ontwerpers strijkt neer op de Ventura Lambrate en ook jij kan er je werk tonen.

De Invasie wil een platform creëren voor jonge ontwerpers en creatievelingen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken in deze moeilijke economische tijden. ‘We noemen hen strijders, want dat zijn ze: strijdbaar en tot alles in staat’, aldus Bert Pieters, een van de oprichters van het platform.

Net als vorig jaar trekt De Invasie ook dit jaar naar de designbeurs in Milaan (8-13 april). Samen met een aantal andere organisaties organiseren ze een tentoonstelling op meer dan 250m2 op Ventura Lambrate. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om een tuin van 300m2 te gebruiken.

Schrijf je nu in

Ook jij kunt jouw werk tonen tijdens il salone del mobile 2014 . Omdat al heel wat strijdbare ontwerpers zich inschreven hebben, zijn de plaatsen beperkt. Dit zijn de mogelijkheden:

• Je neemt deel aan de groepstentoonstelling van De Invasie. De Invasie zorgt voor transport, communicatie & scenografie.

• Je hebt een spannend concept in gedachten voor onze tuin (tuinmeubelen, food, experience, …). Je kunt rekenen op transport & communicatie.

• Je bent bezig met producten voor op tafel (keramiek, bestek, glaswerk, accessoires, …) en wil deelnemen in een apart project. Je kunt rekenen op transport, communicatie en scenografie.

• Je bent op zoek naar meer ruimte en wil graag een eigen tentoonstelling organiseren. Samen met de andere organisaties zorgen we voor een sterke communicatie. Je kunt ook een gemeenschappelijk transport gebruiken.

• Je wil De Invasie steunen in het naar buiten brengen van sterk talent.

Mail naar robot@deinvasie.be om je in te schrijven. Alle info over de locatie, prijzen en mogelijkheden worden vervolgens doorgestuurd. De laatste dag waarop inschrijvingen worden aanvaard is 26 januari 2014. Ten laatste op 28 januari weet je of je kunt deelnemen.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content